Lori Sewa Gombak, Bermula Dari RM 70. Call 0122943638
Lori Sewa Gombak, Bermula Dari RM 70. Call 0122943638

Lori Sewa Gombak, Bermula Dari RM 70. Call 0122943638

Lori Sewa Gombak, pilihan ramai pelanggan yang sudah menggunakan khidmat kami. Selain harga dan cara kerja yang bermutu tinggi, kami juga punctual dan sentiasa menepati masa untuk memastikan urusan perpindahan anda sentiasa berjalan lancar.

Kenapa perlu guna Lori Sewa Gombak?

Kami sebuah team syarikat lori sewa Gombak yang masih baru dalam bidang servis pindah rumah di sekitar Gombak, Seri Gombak, namun bilangan lori dan pekerja yang sentiasa mampu memenuhi keperluan para pelanggan pasti membuatkan anda sentiasa mudah untuk berurusan dengan pihak kami.

Syarikat kami yang hanya beroperasi secara online dan tidak memerlukan pejabat kerana setiap job order yang diterima akan di tafsir dan dinilai dengan site visit oleh wakil syarikat kami.

Selain dari Lori Sewa Gombak, pihak kami ada sediakan 4×4 untuk pindah barang kecil.

Servis pindah rumah menggunakan 4×4 khas disediakan untuk mereka yang berpindah dalam jarak dekat dengan kuantiti barang yang sedikit. Kebiasaanya mereka yang belajar/study dan masih bujang adalah golongan yang kerap menggunakan servis pindah rumah 4×4.

Harga yang lebih kompetitif dan lebih murah berbanding menggunakan lori yang pasti lebih mahal. Disebabkan harga yang rendah, tuan rumah atau tuan badan barangan juga akan bersama loading barang ke dalam 4×4 kami. Win win situation for both party right. Start price adalah RM 70

Lori Sewa 1 tan, sesuai untuk keluarga kecil atau geng half cut.

Saiz lori yang paling kecil dalam inventori kami, lori sewa Gombak 1 tan, sesuai untuk semua jenis kediaman. Tak kira rumah anda adalah flat, apartment, kondo atau teres, lori sewa Gombak kami pasti mampu menyelesaikan masalah anda tanpa banyak masalah.

lori sewa gombak selangor

Bagaimana cara untuk saya order lori sewa ni? Mudah sahaja tuan puan sekalian. Nyatakan alamat penuh rumah yang hendak di ambil barang, kalau rumah flat yang ada lift, nyatakan, yang pakai tangga, pun nyatakan. Tetapkan tarikh dan waktu bila perlukan servis pindah rumah Gombak kami. Dan terus booking setelah semua detail yang pihak admin kami perlukan.

Sewa Lori 3 tan kami. Ramai keluarga request lori ni.

Saiz yang lebih luas dan panjang berbanding lori 1 tan. Pasti memudahkan tuan puan yang nak berpindah rumah jarak dekat mahupun jarak jauh. Panjang kargo area badan lori adalah dalam 14 kaki dan ini pasti mampu memuatkan semua barangan anda. Namun, semua itu akan berlaku tanpa masalah jika anda menempah lori sewa Gombak dengan pekerja kami yang sudah cekap menyusun barang dalam lori.

 

Dengan menggunakan khidmat dan mengupah pekerja angkat barang lori sewa pindah rumah Gombak kami, memudahkan proses, mempercepatkan, dan menjimatkan masa untuk load barang ke dalam lori. Bila masa dapat dijimatkan, banyak perkara lain yang boleh diselesaikan atau dibuat setelah tiba ke destinasi.

Lori Sewa Gombak 17 kaki. Panjang dan besar.

Saiz dan panjang cargo area lebih kurang 17 kaki, didatangkan dengan 2 jenis badan lori. Bonded atau Kanvas. Perbezaan ketara antara lori 1 dan 3 tan adalah harga pakej pindah rumah di Gombak ini. Namun sedia maklum diketahui, apabila lori besar diperlukan, bermakna barang dan isi pendapatan rumah itu juga tinggi.

 

Untuk lori sewa17 kaki ini, disarankan untuk menggunakan pakej penuh dari pihak kami. Pemandu, lori, pekerja dan insuran perjalanan. Ini demi mengelakkan berlaku sebarang kesulitan yang mungkin berlaku di masa hadapan.

Pakej pindah rumah paling berbaloi jimat.

Guna 4×4 kami untuk pindah rumah atau barang bilik anda. Paling sesuai untuk para student UIA Gombak, Kolej berdekatan, para pelajar yang tinggal disekitar Gombak. Harga yang sangat sangat berbaloi. Bermula dari RM 70 sehala untuk perjalanan tak lebih dari 20km sehala tak termasuk cas toll.

lori sewa gombak murah selangor

Pindah barang bilik atau rumah anda dengan 4×4 lebih senang nak diuruskan. Kebanyakan pihak lori sewa Gombak pernah berurusan dengan pelanggan yang menggunakan servis GrabCar untuk berpindah rumah. Namun akhirnya, terpaksa menghentikan servis GrabCar dek kerana harga yang tidak masuk akal dan kargo load yang tidak besar.

Dah ready nak buat tempahan atau bertanya harga dulu? Terus tekan link dibawah untuk bercakap atau chat dengan pihak kami.

Tekan sini untuk call 012 294 3638

Tekan sini untuk WhatsApp kami