Van Sewa Penang. 11, 14 dan 18 Tempat Duduk. Banyak Pilihan
Van Sewa Penang. 11, 14 dan 18 Tempat Duduk. Banyak Pilihan

Van Sewa Penang. 11, 14 dan 18 Tempat Duduk. Banyak Pilihan

Van sewa Penang. Lebih banyak pickup point. Lebih fleksibel.

Van sewa Penang Anda memerlukan van sewa yang boleh di pandu sendiri di Pulau Pinang? Atau anda perlukan van sewa untuk kegunaan peribadi? Kami sedia membantu. Lokasi kami yang berdekatan dengan tempat tempat tumpuan pelancong dan penduduk Pulau Pinang pasti memudahkan anda untuk berurusan dengan kami.

Kami boleh ditemui di sekitar Bayan Baru, Bayan Lepas, Sungai Dua USM, Butterworth Penang Sentral, Kepala Batas, Permatang Pauh dan Kulim.

Kuantiti dan jenis yang pelbagai pasti memudahkan para pelanggan kami untuk memilih dan membuat pilihan yang bersesuaian dan tepat dengan kehendak pelanggan.

Van Sewa pandu sendiri Penang. Kenapa perlu menyewa dengan kami?

Umum mengetahui, van adalah sejenis kenderaan yang lebih besar dan lebih efisin untuk membawa ramai penumpang dalam satu satu masa. Namun tak semua warga Malaysia memiliki van. Walaupun ramai warga Malaysia kini sudah mampu memiliki MPV, namun saiz dan kebolehgunaan MPV untuk memuatkan hampir 16 orang dalam satu kenderaan adalah major drawback.

Dek kerana ahli keluarga yang bertambah dan perlu menghadiri majlis kenduri contohnya, atau datang bercuti di Pulau Pinang dengan semua ahli keluara terdekat atau bersama kumpulan rakan sekerja, pasti menyukarkan pergerakan jika perlu berkonvoi dalam kenderaan yang berasingan. Dengan menggunakan van sebagai mod pengangkutan, pasti memudahkan dan menjimatkan pelbagai kos yang tersembunyi.

Van sewa Penang, bukanlah seperti tanggapan orang ramai terhadap van pasar malam.

Van Sewa Penang, bukanlah seperti van yang digunakan untuk hantar anak ke sekolah atau digunakan untuk bawa barang oleh peniaga pasar malam.

Tibeer je ada gambaq pasar malam Cameron Highlands. Jom la ikut trip 2 hari 1 malam kami ke Cameron Highland!

Perubahan teknologi, wujudnya permintaan yang tinggi terhadap segmen van, menyebabkan pengeluar kenderaan menambah baik van yang sedia ada. Selama ini, kita dimomokkan dengan van buruk, van putih, van jenazah. Namun lihatlah sekarang. Van yang terdapat di jalanan. Semuanya segak segak belaka. Semuanya lebih luas dari keluaran van tahun 90’an.

Kini, van bukanlah hanya digunakan untuk tujuan perniagaan, malah van juga digunakan untuk tujuan rekreasi, percutian dan pengangkutan. Dengan pilihan tempat duduk yang pelbagai, pasti kami dapat memenuhi semua permintaan para pelanggan. Van sewa Penang, didatangkan dengan 4 kategori. Nak tau apa dia? Jom teruskan pembacaan.

Van sewa 11 tempat duduk di Penang

van sewa toyota hiace pulau pinang

Van sewa yang terkecil dalam inventori kami. Nampak macam dah cukup besar kan? Anda silap. Ini adalah van paling cute yang kami ada. Van dari Toyota. Datangnya dari Jepun. Dikenali sebagai Toyota Hiace. Enjin yang berkapasiti 2500cc, transmisi manual 5 kelajuan, aircond depan dan belakang untuk para penumpang. Dan didatangkan dengan set TV* untuk unit terpilih.

Selain dari boleh memuatkan 11 orang termasuk si driver, ruang bag yang luas di belakang pasti memudahkan kerja memasuk dan memunggah keluar bag, barangan dan buah tangan yang dibeli semasa percutian. Tak kira kemana anda berjalan untuk percutian atau atas tujuan kerja, pasti van 11 tempat duduk ini mampu menyelesaikan masalah pengangkutan anda.

Van sewa 14 atau 15 tempat duduk pandu sendiri Pulau Pinang.

Van Sewa Penang

Tersedia dalam 2 kategori kerana “factory default configuration”. Jika memerlukan van sewa Penang yang ada 15 tempat duduk, anda akan diberi pilihan untuk menggunakan van buatan dari China. Bernadikan enjin 2500cc diesel turbo, van buatan China ini tidak kurang ligatnya jika dibandingkan dengan van keluaran dari Jepun.

Namun, jika brand dan 14 tempat duduk yang diutamakan, kami menyediakan van sewa Penang Nissan Urvan NV350. Model van sewa Penang terbaru dari Nissan ini adalah kesinambungan dari model Urvan yang lama. Berbumbung tinggi, aircond depan belakang, model yang jimat minyak berbanding model terdahulu dari Nissan dan unit terpilih tersedia sistem audio visual. Penting untuk menghilangkan bosan terperuk dalam 1 kenderaan jika menempuh perjalanan yang lama. Ketahui harga dan info lanjut disini.

Van sewa Penang 18 tempat duduk.

van sewa penang 18 seat van sewa pulau pinang

Antara kenderaan sewa pandu sendiri yang terbesar dalam inventori kami. Van sewa Penang 18 tempat duduk. Didatangkan dengan 2 varian. Biasa atau VIP. Haaa. Nak tau apa yang VIP tentang van 18 tempat duduk kami? Teruskan pembacaan anda. Van 18 tempat duduk ini mampu membawa sekurangnya 2 keluarga dalam satu satu masa.

Selain menjimatkan wang dan masa, ianya juga memudahkan pergerakan kerana semua ahli kumpulan dibawah satu bumbung yang sama. Sorang nak singgah toilet di Hentian Rehat dan Rawat, habis semua 18 orang keluar. Dah macam 1 team bola baq hang. Van 18 seat di Malaysia ini, biasanya adalah buatan China, namun jangan disangka yang van buatan China ini tak berkualiti. Kami sentiasa memastikan yang van sewa kami sentiasa dalam keadaan yang terbaik dan selamat dipandu oleh penyewa kami.

Apa lagi yang syarikat kami tawarkan?

van sewa penang toyota

Kami turut menyediakan pakej percutian, pakej van sewa Penang dengan pemandu, 4×4 angkat barang, lori pindah rumah, lori sewa pandu sendiri, bas untuk kegunaan harian pekerja kilang. Van sewa Penang dengan pemandu contohnya, kami sediakan pemandu yang terlatih dan cekap dalam jalan jalan di Malaysia, Thailand dan Singapura.

Nak bercuti cuti, tapi tak nak pening pening cari jalan atau perlukan kenderaan untuk tujuan team building? Kami ada solusinya. Tempah perjalanan anda dengan syarikat kami, Insyaallah kami akan berikan sebut harga dalam kadar segera. Tetapi pihak pelanggan harus menyediakan dahulu itinerary ringkas untuk kami semak availability dan jadual kerja kami.

Perkhidmatan kami kini dengan pemandu.

van sewa penang dengan pemandu

Van sewa Penang dengan pemandu disediakan dengan pemandu yang cekap dan berpengalaman untuk para pelanggan yang tidak mahu pening pening kepala memikirkan kemana, bagaimana, dan macam mana nak tempuh perjalanan yang memakan tempoh melebihi 3 jam. Hanya nyatakan kemana anda nak pergi, team kami akan susun atur jadual sesuai dengan kehendak anda.

Ambil kira Penang Island Tour sebagai contoh. Kebiasaannya, kos untuk menempah van sewa dengan pemandu Pulau Pinang melibatkan kos yang sangat murah. Jika dikumpulkan 10 orang dalam 1 van, kos sekepala akan jatuh lebih kurang RM 45 sahaja. Memudahkan pergerakan anda, dan pastinya percutian anda di Pulau Pinang lebih bermakna kerana pemandu kami berpengalaman luas untuk membawa anda sekeluarga atau sekumpulan pergi ke tempat tempat bersejarah dan tempat tempat makan sempoi di Pulau Pinang.

Van VIP 18 tempat duduk di Pulau Pinang.

van sewa penang 18 seat vip

Ramai kata yang van sewa Penang VIP kami macam sebuah disko bergerak. namun hakikatnya, bukanlah disko yang menjadi tumpuan kami sebagai penyedia servis sewaan van. Kami lebih mengutamakan keselesaan, pengalaman dan memori yang indah sepanjang perjalanan anda bersama dengan team kami.

Van yang cantik dan kemas ini, boleh memuatkan sehingga 16 orang termasuk bag bag anda. Sesuai untuk perjalanan jauh mahupun dalam Malaysia. Setakat ini, tiada lagi feedback negatif dari para pelanggan kami yang menempah van VIP ini. Dah nama pun VIP kan? Mesti lah layanan pun setanding dengan kualiti van VIP kami.

Selain dari Van, kami turut menyediakan MPV Sewa. 7 dan 11 tempat duduk.

van sewa penang luxury mpv sewa penang

Bagi yang tidak biasa membawa van yang bertransmisi manual, boleh lah mencuba MPV yang bertransmisi automatik. Tidak tertakluk hanya pada van sewa Penang, kami sediakan MPV juga. Selain dari mudah untuk dipandu, ianya menjadi pilihan utama pelanggan yang tidak ramai ahli jemaahnya, atau memerlukan kenderaan yang lebih eksklusif dan selesa dipandu.

Pilihan tersedia adalah Perodua Alza, Toyota Innova, Toyota Vellfire 7 tempat duduk dan Hyundai Starex 11 tempat duduk. Harga bermula dari RM 200 sehari untuk Perodua Alza.

Bagaimana saya nak booking dan confirm sewaan?
Tempah awal van sewa Penang dan terima diskaun yang tidak terduga.
Perlukan kereta sewa di Penang nanti? Tekan sini.
Ada plan nak berpindah rumah atau perlukan khidmat lori Sewa yang murah? Tekan sini

Kami boleh dihubungi melalui WhatsApp atau terus berhubung dengan kami di talian dibawah.

3 Comments

  1. Pingback: Mencari Kereta Sewa Penang? Boleh ambil kereta dimana mana sahaja.

  2. Pingback: Nak van sewa Kepala Batas Penang? Kami ada pelbagai pilihan

  3. Pingback: Sewa Lori Penang kini lebih mudah untuk anda semua. Hubungi sekarang!

Comments are closed.